data wszystkich centerow pozostaje niezmienna (pierwszy weekend sierpnia), to ze data pokrywa sie z audioriver nie jest jakims celowym zagraniem bron boze moim zdaniem nawet szkoda bo tez wybieram sie juz kuuuupe czasu polywac w audio rzece
Nie, data nie ulegnie zmianie, tak wypada w tym roku, żeby nie pokrywał się z żadnym innym teknivalem w Europie
Poza tym, to dobrze, że pokrywa się z AudioRiver, każdy powinien wiedzieć, co dla niego ważniejsze
bylem przygotowany na szyderę zamiast festivalowej ksenofobii wolałbym ujrzeć teksty typu "Twoja wielka strata ale możesz się wybrać na (i tu nazwa jakiegoś innego brycznego eventu:P).
ale dobra nie ciskam sie bo nie w tym rzecz, ani mój zamiar, ani odpowiedni thread
z pomoca przyszła mi znajoma która zaprosiła mnie na shot down the witch, i "chociaż" w ten sposób stracę swoje teknivalowe dziewictwo;)
yyyyy ze niby na ktory SDTW ?? ten w klokocovie ?? zmartwie Cie ale w tym roku jest odwolany
_________________ 17.09 - NM Party @NM
25.09 - Brutal Party @Fono
09.10 - Party @Fabryka powered by Destro Krk
29.10 - Hardcore Society - Hradek n. Nisou CZ
Looking 4 booking
WIĘCEJ KUMACJI ! MNIEJ NIEKONTROLOWANEJ WYJEBKI !!! www.destro-ss.pl
biesiada jak najbardziej udana.
najpierw wyciaczka po waw wsiadanie i wysiadanie pozniej cel progresja.
live 69 db dla mnie cos pieknego!!!chcialem kogos ze spiral i mialem:) wiec za to wielkie dzieki PU.nie moglem sie oderwac od tego live tak mnie porwalo.
szkoda ze scena posrodku miala taki a nie inny sound ale przyczyna zostala juz wyjasniona. najbardziej mi i tak przypadla ostatnia.strobo walace po slepakach i dym jak by z 20 osob jaralo szlugi w samochodzi marki fiat 126 p czyli atmosfera mi tam jak najbardziej podpasowala wiec tam chyba czasu spedzilem najwiecej.az sam sie zdziwilem ze wkrecilem sie tam w speedcory groanera:) lubie kory itd ale na dluzsza mete ale tamten set to mnie z butow wypier...!!!a ten walek z samplem z parodi "psów" -"co kur??nic kur...!!!itd to juz calkiem .
fajnie bylo spotkac starych zakapiorow zawrzec nowe znajomosci( pzdr Never i Karolina) chociaz przyznac musze ze zabraklo sporo osob z tekno famili a szkoda szkoda klimat panowal rodzinny wiec chociaz i dlatego party jak najbardziej na duzy plus+.
za to ochrona pozostawala wiele do zyczenia weszaca krecaca sie jak chu.. w rekawie + agresja no i piwo 7 zl w plastikach dojsc z polowa na densflor to chyba graniczylo z cudem
afta dobre klimat tyz jak lubie tylko meczac sie caly czas tekami to juz mi niebardzo zabraklo solidnego tlukacego techno no i oczywiscie dopchac sie do gramofonow to przypominalo balatalie .
ogolnie bylo swietnie wielkie dzieki dla PU znajomkow co tam balowali .Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc kolejnych udanych lat dla Purow i dozo na kolejnych urodzinach za ...10 lat
Dziekuje
ps.specjalne ThanxXx dla Justyny i Felka za przygarniecie zblakanych owieczek
ee tam, po co szydzić z kogoś kto normalnie się o coś pyta
rzeczywiście nie będzie shot down the witch w czechach, ale za to szykuje się coś ciekawego w maju w PL, info pojawi się niebawem. Reasumując - nie ma tego złego
Owszem, na przełomie kwietnia i maja, i wcale mi się to nie podoba, co słyszę od ludzi, że cyt. "Czarotek w tym roku odbywa się w Polsce", bo to wcale żaden Czarotek, tylko zwykły teknival z udziałem kilku SSów z zagranicy, a nie taki turecki bazar wielkości Heathrow Airport
Ja ubolewam nad tym że data pojkrywa się z Ozorą 2010 - miałem w planach wkońcu zawitać na ten FEST i bedzie spora rozkminka sztowybrać
Tak tak Piotr teraz piszesz żeby potem powiedzieć jak będziesz jechać na Ozore "jadę przecież mówiłem wcześniej" ale tak na poważnie to spoko opcja tez nie bylem a tez bym chciał zobaczyć bo teknivale jak to teknivale w PL - huk, mnóstwo systemów zza GRANIC i garstka ludzi z polski heehh jak to sie mówi Polska stała się ostoją dla EU ciekawe kiedy się to zmieni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum