Wysłany: 22-01-2010, 09:27 19.02 One Stage Tekno Stage@Grobla/ Wroclaw
AUTONOMA zaprasza na kolejną edycje imprezy " One Stage Tekno Stage" - unity of all music
---------------Emagency aka Eectromafia vs Autonoma -------------------
HARD CORE BREAKZ HARD HOUSE HARD-TEK RAGGA JUNGLE TEKNO PARTY
Impreza odbędzie się w znanym i lubianym przez Was miejscu na Grobli. Tym razem zaprosiliśmy 3 djów, którzy swoją muzyczną perspektywą zadowolą różne i te najbardziej indywidualne gusta muzyczne
Będzie to również impreza urodzinowa Dj. Seby, więc wpadajcie, żeby złożyć życzenia
kurcze gdyby nie party w wawie tego samego dnia to bysmy was nawiedzili.ale ze bedziemy troche czasu w polandzie, to kto wie, moze w ktorys weekend sie wybierzemy.
hej kochani, liczymy na wasze przybycie, bo nie wiadomo jak warunki atmosferyczne dopiszą, będzie ogrzewanie , ale im nas więcej tym bardziej goracą klimat.
do zoba wkrótce
_________________ 04.09@INKUBATOR / Katowice
11.09@BUNKRY ŚWIDNICA
18.09@LONDON TOWN /FATALE FEMME
Autonoma - Grupa przyjaciół mieszkających we Wrocławiu, od lat związana z niezależną sceną tekno w Polsce, w 2008 roku zakłada kolektyw by działać wspólnie w myśl niezależnych i wolnościowych idei. Organizuje we Wrocławiu cykliczną imprezę "One Stage Tekno Stage", której celem jest prezentowanie nowych gatunków muzyki elektronicznej, bez konserwatywnych podziałów. Autonoma stara się organizować imprezy poza tradycyjnymi klubami, według zasad DIY. Kolektyw uczestniczy także w europejskich teknivalach, szerząc wolną kulturę i propagując społeczne i polityczne zaangażowanie na scenie freetekno.
http://www.teknonight.net
11.09@BUNKRY ŚWIDNICA
wszystko było git sczegolnie heretic wielki szacun za zajebistego secika dopoki za deki weszedł dj super wojti i zapodał placki ze swiebodzkiego scierwotek pełen ze wyszłem z imprezy wpizdu na jame najlepiej bedzie jak zapoda to w metropis albo wz to sie ludzia spodoba wtedy bedzie fajny jeszcze widzialem jak niedał klonkowi zagrac bo musiał swoje terrory zagrac
koles co grał ok 4 w bluzie czarnej w szare fazy jesli dobrze pamietam bardzo dobry!
wojti nad ranem mistrz , tak sie powinno grac w maintajmie hehe
najlepszy bar w miescie, nieźle sie sprułem
pzdr
Wysłany: 20-02-2010, 22:00
Bartas ja nie mialem plyt.Dziwie sie calej Twojej sugestii.
_________________ O co w TYM chodzi?Sam sobie wymyśl
Bartas wyluzuj...widziały gały na co szły?było na plakacie jak wół Wojti?
Na naszych imprezach mieszamy style,rozumiem ze moje granie moze Ci nie przypasic...rzecz gustu...jeden lubi miód,drugi lubi smród!...ciesze sie ze dzięki mojemu setowi mogłes przynajmniej sie przewietrzyc i ochłonąć
_________________ NAJBLIZSZE IMPREZY:
17/18.09.10 XVI URODZINY ROZBRATU@ROZBRAT,POZNAN
45 WINYLI ACID/LONDON TECHNO DO OPCHNIĘCIA,PYTAJ O FULL SPIS!
Potwierdza się już reguła, że publika odwiedzająca Groblę, to najfajniejsza publika nie tylko w PL, ale i poza. Dj bardzo pozytywnie o tym mówili.
Dzięki wszystkim za udane party.
Nawiązując do wypowiedzi Twojej Bartek, mówienie o jednym stylu muzycznym, że jest fajny, natomiast krytyka innych w takim stylu jak to wyraziłeś, jest co najmniej nie fajna dla ludzi, którzy podczas Wojtka seta świetnie się bawili, natomiast np. nie koniecznie super mocno podobały się inne sety - ale mimo tego, nikt nie pisze na forum, że Wojti zagrał super a pozostali....
Fajnie, że wyrażasz swoje zdanie, ale chyba warto pamiętać o osobach które będą czytały Twoją wypowiedź. piękno różnorodności polega na tym, że każdy lubi co innego
RESPECTA
Mamy nagrane sety z imprezy, niebawem bedą dostępne na teknonight.net
11.09@BUNKRY ŚWIDNICA
bartas - fajna recenzja biby, tylko jak dla mnie troche za mało slow "k*rwa" i "c*uj", jak chcesz ludzi jeszcze bardziej rozbawic to polecam wiecej takich slow w tworczosci wlasnej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum